Etusivu

Suomen Teologinen opisto on kansanopisto, joka tarjoaa monivuotista teologista tutkintotavoitteista koulutusta teologisilla seminaari-linjoilla. Opiston taustajärjestö on Suomen Vapaakirkko.

History Maker Raamattukoulu on kaikille avoin yhden talvikauden mittainen Suomen teologisen opiston opinto-ohjelma. Raamattukoulu koostuu neljästä itsenäisestä, noin kahden kuukauden mittaisesta moduulista, joilla kullakin on oma painotuksensa ja tähtäyspisteensä.

Suomen teologisen opiston alaisuudessa toimiva Avoin teologinen opisto (ATO) tarjoaa etä- ja monimuotokoulutusta. Koulutukseen liittyviä lähiopetusjaksoja järjestetään teologisessa opistossa, Vapaakirkon kurssikeskuksessa Kiponniemessä ja joissain paikallisseurakunnissa. Kurssit ovat avoimia kaikille kiinnostuneille.

Lisäksi on opisto järjestää lyhytkursseja. Sekä teologiset linjat, raamattukoulut että lyhytkurssit ovat avoimia kaikille hakijoille kirkolliseen taustaan katsomatta.

Opisto sijaitsee Hankoniemellä ja toimii sisäoppilaitoksena, jossa on eri-ikäisiä ja eri tasoisia asuntoloita. Opistolla on yhteiskristillinen ilmapiiri ja sen elämää sävyttää kansainvälisyys.

Viimeksi päivitetyt sivut:

RSS-feed Uusimmat tiedot RSS-syötteenä

Sulje

Sulje